MENU

Executive Assistant til CFO

Executive Assistant til CFO

Better Energy er et internationalt vedvarende energiselskab, der skaber ny grøn energi. Den grønne omstilling fra fossile brændstoffer til vedvarende energikilder kan kun opnås ved at tilføre ny vedvarende energi til vores energiforsyning. Hos Better Energy arbejder vi målrettet på at drive forandringen og med at hjælpe selskaber, byer og lande med at vælge grøn energi på en måde, der får ny vedvarende energi på nettet og tilfører ny grøn energi til energiforsyningen. Vi designer, udvikler, konstruerer, finansierer, bygger, driver og ejer storstilede solcelleanlæg såvel i Danmark som i udlandet.

Som medarbejder hos Better Energy skal du være parat til at fremme forandring og at gøre en forskel. Du skal udvise energi og engagement, og du er ivrig efter at være en del af en virksomhed, der er baseret på en vifte af medarbejdere med en bred faglighed, hvor vi samarbejder på tværs af afdelinger og faglighed. Ligesom os brænder du for dit arbejde, og du deler vores vision om at konstruere en bæredygtig fremtid. Du er ambitiøs og motiveres ved at arbejde sammen med andre talentfulde og dedikerede kolleger.

Vi søger en erfaren Executive Assistant til vores Chief Financial Officer, som kan sikre konstant høj standard og tidseffektivitet.

Din arbejdsplads, dine kolleger og vilkår i øvrigt 

Hos Better Energy er du med til at skabe og drive forandringer, der gør en essentiel forskel på et større plan. Better Energy har dertil en dynamisk arbejdskultur med korte beslutningsprocesser, så du får mulighed for at påvirke og udvikle dine egne opgaver og ansvar. Samarbejdet er defineret af en bred berøringsflade mellem afdelinger og professionelle baggrunde – kort sagt; en omfavnende arbejdsplads med en flad hierarkisk struktur og potentiale for udvikling. Alle arbejder sammen mod et fælles mål - visionen om at skabe en bæredygtig fremtid. 

Vi tilbyder en fremragende mulighed for professionel og personlig udvikling sammen med ligesindede, venlige og talentfulde kolleger, der prioriterer at levere de bedste resultater, mens vi husker at grine sammen i hverdagen. 

Du vil blive medlem af vores Finance-team, og din nærmeste reference er CFO’en. Finance-afdelingen vækster løbende og består i øjeblikket af 18 dedikerede og ansvarlige kolleger, der med høj standard håndterer en bred vifte af finansielle aspekter i Better Energy. 

Du tilbydes naturligvis også en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer og dertil selvfølgelig en god frokostordning, privat sygeforsikring og en IT-ordning.  

Kort om dig 

Du har stærke interpersonelle kompetencer og øje for detaljer, hvor du sikrer konstant høj standard og tidseffektivitet for vores CFO, mens du sætter en ære i at støtte CFO’en og bruge dine færdigheder til fordel for holdet.  

Din prioritet er at supportere og støtte CFO’en med en lang række opgaver. Opgaverne kan variere mellem forberedelse af præsentationerhåndtering af komplekse materialer, kalenderstyring m.v.  og skabelse af solide relationer såvel internt som eksternt. Du trives i et komplekst miljø, hvor du selvstændigt formår at prioritere, mens du arbejder på en innovativ og løsningsorienteret måde.  

Stillingen er betroet og omfattet af sædvanlig diskretion og fortrolighed, hvorfor det forudsættes, at du har erfaring fra lignende ansættelser og herunder evner de diplomatiske og respektfulde interaktioner internt og eksternt 

Du har  

 • erfaring som Executive Assistant eller lignende fra en tilsvarende stilling – gerne med erfaring med administrativ støtte og koordinering på C-niveau 
 • en Bachelor- eller kandidatgrad, der har givet dig en forståelse for såvel forretning og økonomi og gerne erfaring fra den finansielle sektor, advokatfirmaer eller i anden relevant koncernregi 

Du taler og skriver engelsk flydende og er en stærk skriftlig og verbal kommunikatør og har dertil korrekturlæsningsevner og gode færdigheder i Office-pakken (især PowerPoint og Excel). 

Du er karakteriseret ved, at du trives med selvstændige opgaver og leverer på et højt niveau. Du kan bevare det gyldne overblik i pressede situationer, og du sikrer i dit daglige virke et kontinuerligt højt og solidt fagligt fundament i din støtte til CFO’en 

Dine opgaver 

Du bydes velkommen i en spændende ansættelse og en betroet stilling med stort ansvar, alsidig variation og kompleksitet i opgaverne. Opgaverne løses i et miljø, hvor du bidrager til en positiv og respektfuld kultur, mens du kontinuerligt vil møde nye opgaver, der løbende prioriteres. 

Opgaverne kan f.eks. indebære: 

 • Forberede præsentationer til direktion, bestyrelse og andre relevante interessenter 
 • Udarbejdelse af dokumenter og korrekturlæsning (såvel selvstændigt arbejde som diktat) 
 • Håndtering af personfølsomme oplysninger  
 • Koordinering af møder samt indsamling og forberedelse af materiale til møder 
 • Deltagelse i interne og eksterne møder for at tage notater eller referater 
 • Daglig kalenderstyring - herunder løsning af komplekse planlægningssituationer  
 • Fremme relationer og fungere som bindeled mellem eksterne parter, interne medarbejdere, ledende medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer og andre forretningsforbindelser 
 • Nedskrivning og udarbejdelse af SOP'er 
 • Forberede CFO’en til dagens møder. 

Sådan søger du jobbet

Dette job rekrutteres gennem  PBO Juridisk rekruttering og du bedes derfor tage kontakt til dem for en uformel og fortrolig dialog om muligheden. De uddyber gerne nærmere om stillingen ved henvendelse - ring endelig på +45 2332 9782 eller send en mail på pbo@juridisk-rekruttering.dk.  

 

Apply

New
Better Energy Green Power (PPA)
Green energy, nature & biodiversity

News

Pages